Rotterdam Partytools, Voordelige partyverhuur en partycatering!

Welkom op de website van Partytools Rotterdam!
Welkom op Partytools Rotterdam! De site voor alles om van uw feest een geslaagd feest te maken! Van barbecues tot partytenten, van statafels tot serviesgoed wij hebben een groot assortiment aan producten! Kijk rond op onze site wat wij te bieden hebben. Heeft u vragen of wilt u een offerte laten opmaken? Neem dan contact met ons op!

Partytools Rotterdam & omgeving!
Wij hebben een zeer breed scala aan producten. Hier een kleine greep uit ons assortiment: barbecues, biertap, buitenbar, heaters, partytenten, springkussens, statafels, stoelen, tafels, terrasverwamers en nog veel meer. Naast al deze producten leveren wij ook alle benodigdheden die u maar kunt bedenken.

Onze complete diensten!
Naast de vele producten bieden wij ook een aantal services aan. Zo hebben wij de service transport. Wilt u al uw bestelde producten voor uw deur afgeleverd hebben? Dat kan! Wij bieden het totale transport al vanaf € 45,- aan! Een andere service naast de transport is personeel. Wilt u een barbecue huren maar zelf niet achter de barbecue staan? Dan kunt u bij ons ook professioneel personeel inhuren! Ons personeel zorgt voor een goed verzorgde barbecue en zal met alle zorg de producten zo goed mogelijk bereiden.  Naast deze services bieden wij ook nog een eindschoonmaak aan. Heeft u geen zin om na uw feestje alles nog schoon te maken? Wij zullen tegen een voordelig tarief zelf alles schoonmaken! Meer info? Neem nu contact met ons op!

Partytools Rotterdam & catering!
Naast partytools verhuren, verzorgt Partytools Rotterdam ook catering op maat voor u! Wilt u een event organiseren en wilt u daar ook drank schenken en hapjes uitdelen? Ook dat kan Partytools Rotterdam voor u regelen! Wij verzorgen de drankcatering voor u, met een biertap en bar inclusief drankconsumpties. Daarnaast kunnen wij ook heerlijke hapjes op uw event serveren, maar we kunnen ook een speciaal catering, zoals koffiecatering of een barbecuecatering voor u verzorgen! Wilt u meer informatie over onze catering? Neem dan contact met ons op!

Waarom bij ons huren?
Met zorg bewaren wij onze prijs- kwaliteitverhouding. Bij veel partyverhuur organisaties neemt naarmate de jaren vorderen de kwaliteit van de producten steeds verder af door slijtage en gebrek aan onderhoud. Wij leveren alleen goed onderhouden producten en als deze niet aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen, worden deze direct vervangen door een nieuw product.

Waar wij leveren!
Wij leveren onze partyverhuur en catering producten en diensten in Rotterdam en omgeving voor slechts €30,00 totaaltransport. Uiteraard leveren wij ook in de hele omgeving van Rotterdam-Rijnmond. Hou er rekening mee dat de transporttarieven wel enigszins kunnen afwijken. Daarnaast hebben we nog voordelige transporttarieven voor een aantal plaatsen in de regio Rotterdam. Zo hebben we voor een aantal plaatsen al een totaaltransport voor slechts €45,00! Klik hier voor meer informatie over de voordelige transporttarieven. Bent u op zoek naar partyverhuur en/of catering in een andere regio in Nederland? Klik dan hier!
© Partytools Rotterdam wordt verzorgd door Partytools