Partyverhuur & Catering

Rotterdam

 

Poffertjeskraam huren in Rotterdam

Bent jij op zoek naar een leuk en lekker extraatje voor jouw evenement? Dan is de poffertjeskraam van Partytools een serieuze kandidaat! Met onze Hollandse poffertjeskraam creëer jij een warme Hollandse sfeer, die gegarandeerd zal aanslaan bij jouw gasten en bezoekers op bijvoorbeeld jouw beursstand of bedrijfsfeest. Jij trakteert jouw gasten hiermee niet alleen op een overheerlijke portie poffertjes, maar ook op een stukje beleving en ouderwetse gezelligheid. De originele uitstraling van de poffertjeskraam en de geur van deze versgebakken lekkernij zorgen voor een constante toestroom naar jouw stand of voor een goed gevoel bij de bezoekers op jouw evenement.

De Oudhollandse poffertjeskraam

Natuurlijk wil jij dat de poffertjeskraam er authentiek en Hollands uitziet als jij jouw gasten verwent met poffertjes. Daarom hebben wij een mooie Hollandse marktkraam, waarmee we door het formaat, met 3 personeelsleden, veel poffertjes kunnen bakken. Ideaal dus voor beurzen, festivals of drukke winkelcentra.

De poffertjeskar

Een mooie poffertjeskar huren voor jouw evenement, beursstand of bruiloft? Het is nu mogelijk! Wij leveren de poffertjeskar inclusief benodigdheden en personeel (optioneel) door heel Nederland.

De winterkraam

Deze winterkraam heeft een sfeervolle uitstraling, leuk voor elk winters feest! Serveer heerlijke verse poffertjes vanuit deze nostalgische houten kraam. Combineer met een van onze leuke concepten!

Prijzen

Ieder evenement is anders, daarom maken wij graag een offerte op maat voor jou. Wij hebben kleine stands zoals karren, bakfietsen voor evenementen binnen en grote stands zoals trailers en foodtrucks voor buiten.

Extra's

Naast de eerder genoemde diensten, voorzien wij ook in de benodigdheden voor elektriciteit, verlichting en guirlandes. Daarnaast bieden wij de optie om ervaren personeel te leveren om de benodigde taken tijdens uw evenement uit te voeren.

 

Poffertjeskar huren in regio Rotterdam
Poffertjes op jouw feest of evenement
Vraag een offerte aan >

De mogelijkheden

© 2011 - 2024 Partytools Rotterdam Onderdeel van Partytools.nl